درب شیشه ای گردان - مشخصات درب اتوماتیک شیشه ای گردان یا چرخان
درب اتوماتیک شیشه ای گردان یا درب شیشه ای چرخان در واقع همان درب گردان قدیمی است که حال بصورت اتوماتیک درامده است و نیازی به نیروی دست برای حرکت آن نیست. ویژگی خاص این نوع درب اتوماتیک شیشه ای این است که درب اتوماتیک شیشه ای گردان همیشه در حالت بسته است و در عین حال همیشه هم باز است یعنی نحوه کار آن و طراحی آن بگونه ای است که همیشه ورودی بسته بوده و اتلاف انرژی با وجود ترافیک بالا هم بسیار اندک بوده و همین امر باعث می شود که این نوع درب شیشه ای در فروشگاههای بزرگ بسیار مورد توجه قرار گیرد. همچنین همین ویژگی درب شیشه ای گردان باعث افزایش بسیار زیاد ضریب ایمنی ساختمان نیز می شود.
درب اتوماتیک شیشه ای چرخان ترکیبی از سه یا چهار لنگه یا لته درب است که از مرکز به هم وصل شده اند و با زاویه 90 یا 120 درجه نسبت هم قرار گرفته اند و با چرخیدن کل درب ها به دور یک محور یک دایره را پوشش می دهند که این محیط دایره ای همان محیط عبور و مرور است.
البته اطلاعات کاملتر درباره نحوه کارکرد درب شیشه ای گردان در کلاس آموزش نصب درب شیشه ای شرکت نوین گستران در اختیار کاراموزان قرار می گیرد.
نکته قابل توجه در مورد درب شیشه ای گردان این است که معمولا در بیشتر جاها برای حرکت درب اتوماتیک شیشه ای چرخان یا گردان از حسگر های تشخیص وزن استفاده میگردد و در واقع این حسگر ها در کف زمین نصب شده و وقتی وزنی تشخیص داد آن را به مدار فرمان مرکزی اعلام می کند و سپس مدار با صدور دستور به موتور باعث چرخش درب می گردد.
البته روش دیگر نحوه حرکت درب اتوماتیک شیشه ای چرخان ، استفاده از حسگر مادون قرمز می باشد و در واقع در این نوع ، حسگر با تشخیص حرکت یا مانع در جلوی درب باعث چرخش درب می شود. لازم بذکر است که می توان این حسگر را در بالای ورودی و به روی اپراتور و یا به روی لته های درب نصب نمود.
مقالات درب شیشه ای گردان
- قطعات الکتریکی و مکانیکی درب شیشه ای
- درب شیشه ای کشویی
- درب شیشه ای تاشو
- درب اتوماتیک شیشه ای لولایی
- درب اتوماتیک شیشه ای زاویه ای
- درب شیشه ای تلسکوپی
- درب شیشه ای گرد یا نیم گرد
- مکانیزم کار درب شیشه ای کشویی چگونه است؟
- تعدادی از قابلیت های کنترلر Control Box درب شیشه ای
- مکانیزم حرکتی درب های شیشه ای تلسکوپی چگونه است؟