مقالات درب اتوماتیک شیشه ای


در بخش های دیگر در مورد آموزش درب شیشه ای مطالبی بیان شد. در این قسمت مقالاتی در زمینه آشنایی با انواع درب شیشه ای ارائه شده است که می توانید از طریق لینکهای زیر به آنها دشترسی داشته باشید.

مقالات نصب و عیب یابی درب شیشه ای

 

مکانیزم حرکتی درب های شیشه ای تلسکوپی چگونه است؟


در بخش های قبلی در مورد درب شیشه ای تلسکوپی مطالبی بیان شد. همانطور که قبلا نیز اشاره شد مکانیز حرکتی درب شیشه ای تلسکوپی بسیار شبیه درب شیشه ای کشویی است ولی با این تفاوت که درب اتوماتیک شیشه ای تلسکوپی معمولا از 6 لنگه یا لته درب تشکیل شده است که 4 لنگه آن متحرک و 2 لنگه ثابت می باشد و روی هر لنگه ثابت دو لنگه متحرک جمع می شوند و این امر باعث می شود که 70 درصد از فضای ورودی درب برای رفت و آمد باز شود. توضیحات تکمیلی در این مورد در در کلاس آموزش نصب درب شیشه ای شرکت نوین گستران در اختیار کاراموزان قرار می گیرد.

یک مکانیزم معمول که در نصب درب های شیشه ای تلسکوپی استفاده می شود بدین صورت است که از سرعتهای متفاوتی برای حرکت دادن لنگه متحرک بیرونی و لنگه حرکت میانی استفاده می شود یعنی در این مکانیزم سرعت باز یا بسته شدن لنگه بیرونی متحرک را تقریبا دو برابر سرعت لنگه متحرک میانی در نظر میگیرند زیرا توجه کنید که لنگه متحرک بیرونی فاصله ای تقریبا دو برابر لنگه متحرک میانی باید طی کند تا روی لنگه ثابت قرار گیرد.

یک مکانیزم کلی که در بسیاری از اپراتورهای درب شیشه ای تلسکوپی تعبیه شده است استفاده از دو پولی یا فلکه با قطر کوچک و بزرگ است که پولی بزرگ به قطر پولی سر موتور و پولی کوچک به قطر کوچکتر از نصف پولی بزرگ تعبیه می شود. حال با استفاده از دو تسمه که یکی به دور پولی موتور و پولی بزرگ این هرزگرد قرار دارد و یک تسمه دیگر که به دور یک پولی هرزگرد اضافی و پولی کوچک این هرزگرد قرار دارد مکانیزم حرکت تلسکوپی را بوجود می آورند. حال بر اساس این مکانیزم تسمه ای که به دور پولی کوچکتر قرار دارد با سرعت خطی کمتر که برابر با نصف سرعت تسمه ای که به دور پولی بزرگ حرکت می کند، حرکت خواهد کرد. بر این اساس حال با استفاده از تسمه گیر های مخصوصی لنگه های میانی که بر روی ریل کمکی درب شیشه ای حرکت می کنند را به تسمه دور پولی کوچک متصل می کنیم و همچنین لنگه های متحرک بیرونی درب شیشه ای تلسکوپی را به تسمه دور موتور متصل می کنیم حال قطعا حرکت تلسکوپی که مد نظر ماست پیش می آید یعنی لنگه متحرک بیرونی درب شیشه ای با سرعتی دو برابر لنگه متحرک میانی درب حرکت می کند و سپس هر دو بر روی لنگه ثابت درب شیشه ای تلسکوپی جمع میگردند.

 

مقالات درب شیشه ای

 

تعدادی از قابلیت های کنترلر Control Box درب شیشه ای


در درب شیشه ای قطعه ای بنام کنترل باکس Control Box یا کنترلر درب شیشه ای وجود دارد که وظیفه آن فرمان دادن و کنترل کردن و عیب یابی عملکر درب می باشد. همچنین در کلاس آموزش نصب درب شیشه ای شرکت نوین گستران اطلاعات کاملی درباره کنترلر درب شیشه ای و نحوه تنظیم کردن آن در اختیار کاراموزان قرار میگیرد. این کنترلر دیجیتالی امکانات و قابلیت های متعددی دارد که در زیر به تعدادی از آنها اشاره می کنیم:

 

  • کنترل و تنظیم سرعت باز و بسته شدن لته های درب ها
  • کنترل و تنظیم میزان تشخیص فاصله افراد در نزدیکی درب شیشه ای
  • کنترل و تنظیم میزان فاصله های اثر
  • کنترل و تنظیم محل و میزان باز شدن و زمان باز ماندن لته های درب شیشه ای
  • کنترل و تنظیم کاهش سرعت در نقطه ابتدا و انتهای حرکت
  • تشخیص و عیب یابی خطاهایی که در سیستم پیش می آید
  • کنترل و تنظیم تشخیص مانع در هنگام باز یا بسته شدن درب شیشه ای
  • کنترل اتصال کنترل کننده درب شیشه ای به سیستم خانه هوشمند BMS

 

 

مقالات درب شیشه ای

 

مکانیزم کار درب شیشه ای کشویی چگونه است؟


یکی از مهمترین مواردی که در مورد درب اتوماتیک شیشه ای کشویی مطرح است و در کلاس آموزش نصب درب شیشه ای نیز بیان می شود مکانیزم حرکت درب شیشه ای کشویی می باشد.این مکانیزم بر اساس استفاده از موتور و تسمه در به حرکت درآوردن لته های درب ها بنا شده است. در این مکانیز در واقع تسمه بصورت رفت و برگشتی کار می کند و در واقع تسمه دور تا دور پولی موتور و هرزگرد انتهایی قرار گرفته است و در این حالت با چرخش پولی یا فلکه موتور این تسمه نیز به چرخش در می آید. هر لنگه درب متحرک توسط دو دستک یا هنگر Hanger جابجا می شود و در واقع این هنگرها بوسیله غلتکهایی بر روی بخشی از ریل می لغزند و یکی از هنگرها با استفاده از یک تسمه گیر به تسمه متصل می باشد و نیروی حرکتی آن تامین میگردد. البته این فقط مکانیز حرکتی درب اتوماتیک شیشه ای کشویی بود ولی لازم بذکر است که این درب نیاز به تنظیمات متعددی در چشمی و موتور و کنترل باکس و حتی کشش تسمه و ... دارد که همه این موارد در کلاس آموزشی مربوطه بطور کامل آموزش داده می شود.

 

 

مقالات مکانیزم درب شیشه ای

 

درب شیشه ای گرد یا نیم گرد - مشخصات درب اتوماتیک شیشه ای گرد یا نیم گرد


درب اتوماتیک شیشه ای گرد یا منحنی یکی از لوکس ترین انواع درب شیشه ای می باشد. البته این را نباید با درب اتوماتیک شیشه ای گردان اشتباه بگیرید زیرا در نوع گردان مرکز چهار لته درب یک محور است و در واقع لته ها از ته به هم متصل بوده و به دور یک محور می گردند ولی در درب اتوماتیک شیشه ای گرد یا منحنی در واقع ما یک نوع درب شیشه ای کشویی داریم که حالت هلالی یا منحنی دارد و بسیار لوکس می باشد.

درب اتوماتیک شیشه ای گرد یا منحنی با نام های دیگر مانند درب اتوماتیک شیشه ای نیم گرد یا نیم دایره یا قوسی نیز شناخته می شود و در ردیف لوکس ترین درب های شیشه ای موجود در بازار می باشد که ظاهر ساختمان را بسیار مدرن و مجلل جلوه می دهد. لازم به ذکر است که در کلاس آموزش نصب درب شیشه ای شرکت اطلاعات کاملی در مورد درب شیشه ای تاشو به کاراموزان ارائه می شود.
بدیهی است که درب اتوماتیک شیشه ای گرد بدلیل نوع ساختار هلالی شکل خود نیاز به 30 تا40 درصد فضای بیشتر نسبت به درب اتوماتیک شیشه ای کشویی عادی یا خطی دارد.
همچنین درب اتوماتیک شیشه ای منحنی را می توان به صورت تمام دایره نیز اجرا نمود یعنی دو هلال در دو طرف که هر هلال شامل چهار لته درب جداگانه می باشد که در مجموع 8 لته در کل این نوع درب دایره ای کار می شود تا درب حالت دایره کامل را پیدا کند.

 

مقالات درب شیشه ای گرد یا منحنی

 

درب شیشه ای گردان - مشخصات درب اتوماتیک شیشه ای گردان یا چرخان


درب اتوماتیک شیشه ای گردان یا درب شیشه ای چرخان در واقع همان درب گردان قدیمی است که حال بصورت اتوماتیک درامده است و نیازی به نیروی دست برای حرکت آن نیست. ویژگی خاص این نوع درب اتوماتیک شیشه ای این است که درب اتوماتیک شیشه ای گردان همیشه در حالت بسته است و در عین حال همیشه هم باز است یعنی نحوه کار آن و طراحی آن بگونه ای است که همیشه ورودی بسته بوده و اتلاف انرژی با وجود ترافیک بالا هم بسیار اندک بوده و همین امر باعث می شود که این نوع درب شیشه ای در فروشگاههای بزرگ بسیار مورد توجه قرار گیرد. همچنین همین ویژگی درب شیشه ای گردان باعث افزایش بسیار زیاد ضریب ایمنی ساختمان نیز می شود.
درب اتوماتیک شیشه ای چرخان ترکیبی از سه یا چهار لنگه یا لته درب است که از مرکز به هم وصل شده اند و با زاویه 90 یا 120 درجه نسبت هم قرار گرفته اند و با چرخیدن کل درب ها به دور یک محور یک دایره را پوشش می دهند که این محیط دایره ای همان محیط عبور و مرور است.

البته اطلاعات کاملتر درباره نحوه کارکرد درب شیشه ای گردان در کلاس آموزش نصب درب شیشه ای شرکت نوین گستران در اختیار کاراموزان قرار می گیرد.

نکته قابل توجه در مورد درب شیشه ای گردان این است که معمولا در بیشتر جاها برای حرکت درب اتوماتیک شیشه ای چرخان یا گردان از حسگر های تشخیص وزن استفاده میگردد و در واقع این حسگر ها در کف زمین نصب شده و وقتی وزنی تشخیص داد آن را به مدار فرمان مرکزی اعلام می کند و سپس مدار با صدور دستور به موتور باعث چرخش درب می گردد.
البته روش دیگر نحوه حرکت درب اتوماتیک شیشه ای چرخان ، استفاده از حسگر مادون قرمز می باشد و در واقع در این نوع ، حسگر با تشخیص حرکت یا مانع در جلوی درب باعث چرخش درب می شود. لازم بذکر است که می توان این حسگر را در بالای ورودی و به روی اپراتور و یا به روی لته های درب نصب نمود.

 

 

مقالات درب شیشه ای گردان

 

درب شیشه ای تلسکوپی - مشخصات درب شیشه ای تلسکوپی


درب اتوماتیک شیشه ای تلسکوپی را بطور کلی می توان نوع پیشرفته تری از درب شیشه ای کشویی دانست. در واقع در درب شیشه ای کشویی یک لته متحرک در هر ظرف از دب شیشه ای وجود دارد یعنی عابر در جلوی خود یک یا دو لته درب می بیند که به طرفین می رود ولی درب شیشه ای تلسکوپی عابر در هر سمت دو لته درب می بیند که به دو طرف متحرک هستند بنابراین درب اتوماتیک شیشه ای تلسکوپی در حالت معمول حداقل از شش قسمت یا لته درب تشکیل می شود. معمولا یکی از لته ها در سمت راست و لته دیگر در سمت چپ ورودی به طور ثابت قرار می گیرد و دو لته در سمت راست روی لته ثابت راست و دو لته در سمت چپ روی لته ثابت چپ متحرک هستند.
روال باز شدن درب اتوماتیک شیشه ای تلسکوپی نیز بدین صورت است که درب بعد از تشخیص حرکت یا وزن توسط سنسور درب شیشه ای، لته متحرک اول که در مرکز ورودی قرار گرفته است حرکت کرده و روی لت دوم قرار گرفته و سپس هر دو به روی لته ثابت حرکت کرده و جمع می شوند و طبق این روال ، ورودی برای رفت و آمد افراد باز می شود.

البته اطلاعات کاملتری در مورد نحوه کارکرد درب شیشه ای تلسکوپی در کلاس آموزش نصب درب شیشه ای شرکت نوین گستران در اختیار کاراموزان قرار می گیرد.


توجه داشته باشید که تفاوت عمده  درب شیشه ای تلسکوپی با درب اتوماتیک شیشه ای کشویی در این است که دو سوم از عرض ورودی می تواند مورد استفاده برای عبور و مرور قرار گیرد که این خود مزیتی است که باعث می شود این نوع درب برای ساختمانهایی که نیاز به ورودی بیشتر برای عبور افراد و بار دارند مناسب تر باشد. لازم بذکر است که درب اتوماتیک شیشه ای تلسکوپی می تواند به صورت سه لته نیز نصب گردد. در این حالت یک لته ثابت است و در یک سمت ورودی (راست یا چپ) نصب شده و دو لته دیگر متحرک بوده و هر دو به یک سمت و روی این لته ثابت جمع می شوند به این نوع از درب اصطلاحا درب شیشه ای تلسکوپی یک طرفه گویند.
البته مانند دیگر انواع درب شیشه ای طبعا درب اتوماتیک شیشه ای تلسکوپی هم داری منبع برق اضطراری می باشد که در هنگام قطع برق مورد استفاده قرار میگیرد و در هنگام قطعی برق، عبور و مرور از آن را امکان پذیر می نماید.

درب اتوماتیک شیشه ای تلسکوپی قابلیت کار در حالت های مختلفی را دارد که عبارتند از: حالت تمام باز، حالت تمام بسته ( قفل )، حالت نیمه باز، حالت اتوماتیک و حالت حرکت یکطرفه .

درب شیشه ای تلسکوپی در حالت تمام باز طوری است که تمام مسیر را برای ورود و یا خروج افراد باز می نماید.
درب شیشه ای تلسکوپی در حالت بسته یا قفل در حالتی استفاده می شود که عبور و مرور از ورودی تا زمان خاصی نیاز نمی باشد و لازم است که در این ساعات درب قفل باشد و سپس با تنظیم مجدد آن در شیشه ای بصورت قفل باقی می ماند.
درب شیشه ای تلسکوپی در حالت نیمه باز مانند دیگر انواع درب ، یک حالت بسیار مناسب برای جلوگیری از هدر رفت انرژی ساختمان می باشد زیرا در این حالت می توانید درب را بصورتی تنظیم کنید که با تشخیص حرکت و یا وزن توسط سنسور درب شیشه ای ، فقط نیمی از ورودی درب باز گردد و بنابراین با باز و بسته شدن درب از اتلاف انرژی ساختمان جلوگیری گردد.
درب شیشه ای تلسکوپی در حالت حرکت اتوماتیک نیز در واقع همین حرکت معمول و عادی درب شیشه ای است و در واقع حرکت یکطرفه برای کنترل عبور و مرور از یک سمت می باشد و نحوه کار آن اینطوری است که ورود تنها از سمت ورودی و یا سمت خروجی صورت میگیرد و سنسور بخش ورود و یا بخش خروج غیر فعال می شود و بدین ترتیب عبور تنها از یک سمت درب شیشه ای امکان پذیر می باشد.

 

 

 

مقالات درب شیشه ای تلسکوپی

 

درب اتوماتیک شیشه ای زاویه ای - مشخصات درب شیشه ای زاویه ای


درب شیشه ای زاویه ای یا مثلثی یا بعبارت دیگر درب اتوماتیک شیشه ای کشویی زاویه ای در واقع همان درب شیشه ای کشویی است که بجای حالت مستقیم 180 درجه به حالت زاویه دار مثلا زاویه 90 درجه نصب می گردد. در واقع می توانید این نوع درب شیشه ای زاویه ای را دو تا درب اتوماتیک شیشه ای کشویی عادی در نظر بگیرید که به حالت زاویه دار نیسبت به هم نصب شده اند. البته طراحی این نوع درب شیشه ای بسیار مدرن و جذاب است. البته لازم بذکر است که در درب شیشه ای زاویه ای هر دو درب با یک اپراتور اصلی کار میکنند.

در درب شیشه ای زاویه ای، لته های ثابت در طرفین و لت های متحرک در مرکز قرار داده می شوند و بگونه ای نصب می شوند که لته ها در مجاورت یکدیگر یک زاویه ایجاد می کنند البته محدودیت خاصی در این زاویه وجود ندارد، ولی به طور کلی این زاویه می تواند بین 90 تا 175 درجه باشد. همچنین لازم بذکر است که این زاویه و جهت باز شدن درب شیشه ای زاویه ای می تواند به سمت داخل و یا خارج ساختمان قرار بگیرد. قطعا واضح است که نوع درب اتوماتیک شیشه ای مثلثی برای ساختمانهای مجلل و بسیار مدرن مناسب است و ظاهری بسیار شکیل و خاص به ساختمان می دهد. همچنین در کلاس آموزش نصب درب شیشه ای شرکت نوین گستران اطلاعات کاملی درباره این نوع درب شیشه ای در اختیار کاراموزان قرار میگیرد.

نکته مهم در مورد درب اتوماتیک شیشه ای زاویه ای این است که بدلیل اینکه درب ها در این نوع زاویه دار است ، بنابراین امکان کنترل و نصب حسگر خطی مستقیم وجود ندارد و به همین دلیل در درب اتوماتیک شیشه ای زاویه ای باید از حسگر مایکروویو برای تشخیص حرکت و موانع استفاده شود. همچنین در این درب شیشه ای هم امکان کنترل تردد و جلوگیری از برخورد درب با افراد با استفاده از سنسورهای درب وجود دارد. این نوع درب شیشه ای بدلیل زاویه دارد بودن طبعا فضای کمتری به نسبت درب کشویی عادی خطی اشغال می کند که این خود یکی از محاسن این نوع درب می باشد. بنابراین درب های شیشه ای مثلثی برای ورودی ساختمانهایی که با کمبود فضا مواجه اند و یا ورودی ساختمان هایی در کنج یا زاویه قرار دارند بسیار مناسب است.
البته می توان از این نوع درب اتوماتیک شیشه ای برای ساختمان هایی که معماری آن ها بصورتی انجام شده که زاویه های متعددی دارند و یا ساختمانهایی که نیاز به ایجاد تنوع و زیبایی بسیار مدرن و چشم گیر دارند استفاده نمود. همچنین درب شیشه ای زاویه ای می تواند از ورود مستقیم نور خورشید به فضای داخل ساختمان نیز جلوگیری کنند و ضمنا زاویه و جهت باز شدن درب نیز این قابلیت را دارد که با توجه به نوع ساختمان و ویژگی های خاص آن به داخل یا خارج از ساختمان انجام شود.

 

 

مقالات درب شیشه ای زاویه دار

 

درب اتوماتیک شیشه ای لولایی - مشخصات درب شیشه ای لولایی


می توان گفت درب اتوماتیک شیشه ای لولایی ساده ترین حالت از انواع درب اتوماتیک شیشه ای می باشد زیرا در واقع درب شیشه ای لولایی همان  درب شیشه سکوریت معمولی تک لنگه یا دو لنگه است که اتوماتیک شده است. یکی از مهمترین ویژگی های درب شیشه ای لولایی این است که می توان بدون نیاز به تعویض درب ، آن را اتوماتیک کرد بنابراین برای ساختمانهایی که بازسازی شده اند این نوع درب اتوماتیک شیشه ای بسیار مناسب می باشد. همچنین این نوع درب شیشه ای در کاهش هزینه های ساختمان بسیار موثر بوده و از مقرون به صرفه ترین درب های اتوماتیک شیشه ای موجود در بازار است. البته لازم است که اگر درب لولایی مربوطه دارای وزن سنگینی باشد این نوع از درب شیشه ای مناسب نیست.

در کلاس آموزش نصب درب شیشه ای شرکت نوین گستران اطلاعات کاملی در مورد این نوع درب شیشه ای در اختیار کاراموزان قرار میگیرد.

درب شیشه ای لولایی دارای امنیت بسیار بالایی بوده و به سادگی نصب می گردند و تنها نوعی از دب های شیشه ای هستند که قابلیت نصب بر روی درب های موجود در ساختمان را دارند و در واقع با این نوع درب شیشه ای دیگر نیازی به نصب مجدد درب ساختمان نمی باشد. درب اتوماتیک شیشه ای لولایی مناسب برای انواع ساختمان های مسکونی، تجاری و سالن ها و... که دارای ترافیک متوسطی هستند می توانند استفاده گردند همچنین چونکه این درب های اتوماتیک شیشه ای لولایی به طور اتوماتیک باز و بسته می شوند بهمین دلیل میتوانند میزان هدر رفت انرژی ساختمان را تا درصد بالایی کاهش دهند.


همانطور که قبلا بیان شد درب اتوماتیک شیشه ای لولایی می تواند بصورت یک لنگه یا دو لنگه باشد. عملکرد این نوع درب بدین صورت است که بر روی هر لنگه یک بازوی الکترومکانیکی تعبیه میگردد. ولی با توجه به نوع کارکرد آن باید عرض کنیم که نوع درب شیشه ای لولایی  بیشتر برای مکان هایی که ترافیک و رفت و آمد یک طرفه دارند مناسب تر است. استفاده از درب اتوماتیک شیشه ای لولایی برای جاهایی که دارای رفت و آمد دو طرفه هستند مناسب نیست زیرا معمولا در این نوع درب شیشه ای هر دو لنگه درب در یک جهت باز یا بسته می شود البته می توان کاری کرد که در دو جهت متفاوت باز و بسته شوند ولی این ساختار عادی نیست و زیاد مورد استفاده قرار نمیگیرد.

همچنین لازم بذکر است که درب اتوماتیک شیشه ای لولایی دارای سیستم ایمنی ضد برخورد هم می باشد که توسط این سیستم می تواند مانع در سر راه بسته شدن مسیر حرکت خود را تشخیص دهد. ضمنا درب شیشه ای لولایی قابلیت سازگاری با سیستم های کنترل تردد و ضد حریق را دارد که این خود یکی از ویژگیهای منحصر به فرد این نوع دربهای اتوماتیک می باشد.

نحوه کار اپراتور این نوع درب بدین صورت است که در اپراتوری که به روی درب نصب شده است، با جمع شدن اهرم های موجود بر روی هم، درب باز شده و با باز شدن آن اهرم ها، درب بسته می شود. ولی در حالت نصب دیگر که اپراتور بر آستانه درب نصب شده است، عکس این حالت اتفاق می افتد.

 

 

مقالات درب شیشه ای لولایی

 

 

 

درب شیشه ای تاشو - مشخصات درب شیشه ای تاشو


درب شیشه ای تاشو به درب شیشه ای اتوماتیک اتوبوسی یا آکاردئونی نیز معروف است زیرا نحوه باز شدن آن بصورت تا شونده می باشد این نوع درب شیشه ای تاشو بدلیل اینکه عملکرد آن در فضای کمی قابل انجام است و بهمین دلیل برای فضاهای کم عرض مناسب است. قابل ذکر است که نحوه تا شدن درب ها در درب اتوماتیک شیشه ای تاشو می تواند به سمت داخل و یا خارج ساختمان باشد.
درب اتوماتیک شیشه ای تاشو قابلیت کار در حالت های مختلف را دارد که عبارت است از: حالت تمام باز، حالت تمام بسته ( قفل )، حالت نیمه باز، حالت اتوماتیک و حالت حرکت یکطرفه .

درب شیشه ای تاشو در حالت تمام باز بدین صورت است که تمام مسیر را برای ورود و یا خروج افراد باز می کند.

درب شیشه ای تاشو در حالت بسته یا قفل در حالتی بکار می رود که عبور و مرور از ورودی تا زمان خاصی نیاز نیست و لازم است که در این ساعات درب قفل باشد و سپس با تنظیم مجدد آن در شیشه ای بصورت قفل باقی می ماند.
درب شیشه ای تاشو در حالت نیمه باز یک حالت بسیار مناسب برای جلوگیری از هدر رفت انرژی ساختمان می باشد زیرا در این حالت می توان درب را بصورتی تنظیم کرد که با تشخیص حرکت و یا وزن توسط سنسور درب شیشه ای ، فقط نیمی از ورودی درب باز می شود و بدین ترتیب با باز و بسته شدن درب از اتلاف انرژی ساختمان جلوگیری می شود.
درب شیشه ای تاشو در حالت حرکت اتوماتیک در واقع همین حرکت معمول و عادی درب است و در واقع حرکت یکطرفه برای کنترل عبور و مرور از یک سمت می باشد و بدین صورت است که ورود تنها از سمت ورودی و یا سمت خروجی صورت می پذیرد و سنسور بخش ورود و یا بخش خروج غیر فعال می گردد و با این حالت عبور تنها از یک سمت امکان پذیر است.

قابل ذکر است که در کلاس آموزش نصب درب شیشه ای شرکت اطلاعات کاملی در مورد درب شیشه ای تاشو به کاراموزان ارائه می گردد. همچنین درب اتوماتیک شیشه ای تاشو به حالتی ظریف و زیبا و البته به سادگی در ورودی مکانهای با تردد متوسط نصب شده و علاوه بر سهولت در انجام کار، ورودی ساختمان را بسیار مدرن و جذاب می نماید. این نوع درب شیشه ای نیز فوایدی مانند ظاهری شکیل ، سهولت در عبور و مرور افراد ، کاهش در تلفات انرژی ، امکان کنترل رفت و آمد های افراد با تنظیمات پیشرفته توسط دستگاه های کارت خوان و دستگاه تشخیص اثر انگشت نیز دارا می باشد.

 

درب اتوماتیک شیشه ای تاشو دارای خصوصیات و مزایای زیادی است که در زیر به تعدادی از آنها اشاره می کنیم:

  • نصب آسان و تنظیمات پیشرفته درب شیشه ای
  • امکان تغییر مدت زمان باز ماندن یا بسته ماندن درب شیشه ای تاشو
  • باکس کنترل تنظیمات پیشرفته و مونیتور برای نمایش خطاها
  • دارای قابلیت قفل امنیتی برای کنترل پانل دستگاه
  • خلاص کن دستی با حالت استفاده از داخل و خارج درب
  • دارای قابلیت قفل حفاظتی در شب
  • سیستم دیجیتالی که می تواند با سیستم ساختمان هوشمند BMS ارتباط برقرار کند
  • وجود انواع برندهای معتبر در تولید موتور درب شیشه ای تاشو
  • دارا بودن هنگرهای ضد سایش برای بیشتر شدن عمر درب شیشه ای تاشو
  • دارا بودن سیستم هوشمند تشخیص موانع و افراد در هنگام عبور
  • سیستم کاملا ماژولار و دیجیتالی و تنظیمات جامع
  • دارای قابلیت تنظیم دقیق سرعت باز شدن و بسته شدن درب
  • دارای شارژر و باطری اضطراری برای استفاده در زمان قطع برق
  • قابلیت انکدر Encoder در موتور درب شیشه ای تاشو برای ایجاد امنیت بیشتر اشخاص در هنگام برخورد با درب
  • بدون نیازی به استابلایزر و کاملا مقاوم در برابر نوسانات برق شهر
  • دستگاه به نوار لاستیکی بین کاور و اپراتور می باشد که برای جلوگیری از لرزش و صدا کاربرد دارد
  • دارای کاور مخصوص دو طرفه
  • اتصال به قفل الکتریکی دولنگه برای ایجاد کردن امنیت بیشتر
  • دارای سنسورهای مایکروویو برای تشخیص افراد و موانع با قابلیت تنظیم دقیق
  • دارای طراحی زیبا و همچنین داشتن طرحهای مختلف و اشغال کمترین فضا جهت نصب دستگاه درب شیشه ای تاشو
  • قابلیت کاربرد این نوع درب شیشه ای در جاهای پرتردد مثل فرودگاه ها، مراکز تجاری و اداری، بانکها و بیمارستانها و...
  • وجود قطعات با بهترین و مقاوم ترین مواد اولیه مطابق با بالاترین استانداردهای جهانی


مقالات درب شیشه ای تاشو

 

 

 




کلاس وِیژه آموزش یک روزه